Oświadczenie o prywatnośc Edu-Dutch

Edu-Dutch

zlokalizowana przy Tine van Dethstraat 81, 2331 CD Leiden, jest odpowiedzialna za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z tym oświadczeniem o ochronie prywatności.

Dane kontaktowe:
www.edu-dutch.com
Tine van Dethstraat 81
2331 CD Leiden
0614416481
info@edu-dutch.com

Jelmer Hiemstra został powołany do pełnienia roli inspektora ds. Ochrony Danych Osobowych w Edu-Dutch, z którym można się skontaktować za pośrednictwem info@edu-dutch.com.

Dane osobowe, które przetwarzamy

Edu-Dutch przetwarza Państwa dane osobowe, dlatego że korzystają Państwo z naszych usług i / lub Pan/Pani dane osobiście nam przekazał/a.

Poniżej znajduje się przegląd danych osobowych, które przetwarzamy:
– Imię i nazwisko
– Data urodzenia
– Adres zamieszkania
– Numer telefonu
– Adres e-mail

Specjalne i / lub poufne dane osobowe, które przetwarzamy

Nasza strona internetowa i / lub usługa nie ma na celu zbierania danych o odwiedzających witrynę, którzy są młodsi niż 16 lat. Chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekunów. Nie możemy jednak sprawdzić, czy użytkownik jest starszy niż 16 lat. Zachęcamy rodziców do angażowania się w działania online swoich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli są Państwo przekonani, że zgromadziliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez Państwa pozwolenia, skontaktuj się z nami za pośrednictwem info@edu-dutch.com, a następnie usuniemy tę informację.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe

Edu-Dutch przetwarza Państwa dane osobowe w następujących celach:
– W razie potrzeby do wykonania naszych oferowanych usług jesteśmy w stanie skontaktować się z Państwem telefonicznie lub poprzez e-mial.
– Poinformować Państwa o zmianach w naszych usługach i produktach.
– W celu ewentualnego przesłania faktur.

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji

Edu-Dutch nie podejmuje decyzji na podstawie automatycznego przetwarzania w sprawach, które mogą mieć (znaczące) konsekwencje dla ludzi. Dotyczy to decyzji podejmowanych przez programy komputerowe lub systemy bez angażowania osoby trzeciej (na przykład pracownika Edu-Dutch).

Jak długo przechowujemy dane osobowe

Nie przechowujemy danych osobowych dłużej niż to konieczne, chyba że istnieje obowiązek prawny do dalszego przechowywania danych osobowych. Naszą podstawową zasadą jest to, że przechowujemy dane osobowe tylko tak długo, jak to konieczne, aby zapewnić Państwu nasze produkty i / lub usługi.

Udostępnianie danych osobowych stronom trzecim

Edu-Dutch udostępnia dane osobowe stronom trzecie wyłącznie i tylko wtedy, gdy jest to konieczne do realizacji naszej umowy z kursantem lub do wypełnienia obowiązku prawnego.

Treści z innych stron internetowych

Artykuły na tej stronie mogą zawierać treści osadzone (np. Filmy, obrazy, artykuły itp.). Treści z innych stron internetowych zachowują się dokładnie tak samo, jak gdyby odwiedzający odwiedził inną stronę internetową.

Witryny te mogą gromadzić dane o Tobie, wykorzystywać pliki cookie, osadzać dodatkowe śledzenie stron trzecich i monitorować Twoją interakcję z tymi treściami, w tym śledzenie interakcji z treściami, jeśli masz konto i jesteś zalogowany na tej stronie.

Pliki cookie lub podobne techniki, z których korzystamy

Jeśli zostawisz komentarz na naszej stronie, możesz zdecydować się do zapisania swojego imienia i nazwiska, adresu e-mail oraz stronę internetową zapisać w plikach cookie. Są to udogodnienia dla Twojej wygody, abyś nie musiał ponownie wpisywać swoich danych, gdy zostawisz kolejny komentarz. Te pliki cookie będą aktywne przez okres roku.

Jeśli odwiedzisz naszą stronę logowania, ustawimy tymczasowy plik cookie, aby ustalić, czy Twoja przeglądarka akceptuje pliki cookie. Ten plik cookie nie zawiera danych osobowych i jest odrzucany po zamknięciu przeglądarki.

Podczas logowania skonfigurujemy również kilka plików cookie, aby zapisać dane logowania i opcje wyświetlania ekranu. Pliki cookie logowania trwają dwa dni, a pliki cookie opcji ekranu – przez rok. Jeśli wybierzesz „Remember Me”, Twój login będzie trwał przez dwa tygodnie. Jeśli wylogujesz się ze swojego konta, pliki cookie służące do logowania zostaną usunięte.

Jeśli edytujesz lub opublikujesz artykuł, dodatkowy plik cookie zostanie zapisany w przeglądarce. Ten plik cookie nie zawiera danych osobowych i po prostu wskazuje identyfikator wpisu właśnie edytowanego artykułu. Wygasa po 1 dniu.

Komentarze

Gdy odwiedzający zostawiają komentarze w witrynie, zbieramy dane pokazane w formularzu komentarzy, a także adres IP odwiedzającego i ciąg połączenia agenta użytkownika przeglądarki, aby pomóc w wykrywaniu spamu.

Anonimowy ciąg połączenia utworzony z Twojego adresu e-mail (zwanego również skrótem) może zostać przekazany do usługi Gravatar, aby sprawdzić, czy go używasz. Polityka prywatności usługi Gravatar jest dostępna tutaj: http://automattic.com/privacy/. Po zatwierdzeniu komentarza Twoje zdjęcie profilowe jest widoczne publicznie w kontekście Twojego komentarza.

Media

W przypadku przesyłania zdjęć do witryny należy unikać przesyłania zdjęć z wbudowanymi danymi lokalizacji (EXIF GPS). Odwiedzający stronę internetową mogą pobierać i wyodrębniać dowolne dane lokalizacji z obrazów na stronie internetowej.

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane

Masz prawo do przeglądania, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Masz również prawo wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych lub sprzeciwić się przetwarzaniu Twoich danych osobowych przez Edu-Dutch i masz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz przesłać nam prośbę o przesłanie danych osobowych, które posiadamy w formie komputerowej, do Ciebie lub innej wymienionej przez Ciebie organizacji lub osoby trzeciej.

Możesz przesłać prośbę o dostęp, korektę, usunięcie, przekazanie danych osobowych lub prośbę o anulowanie Twojej zgody lub sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych na adres info@edu-dutch.com.

Aby upewnić się, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, prosimy o przesłanie kopii swojego dokumentu tożsamości wraz z Twoim żądaniem. Kopia dowodu osobistego lub Paszportu powinna zawierać czytelny numer dowodu/paszportu i numer PESEL. Ma to chronić Twoją prywatność. Odpowiadamy tak szybko, jak to możliwe, w ciągu czterech tygodni, na Twoją prośbę.

Edu-Dutch chce również podkreślić, że masz możliwość złożyć skargę do krajowego organu nadzorczego, holenderskiego organu ochrony danych. Można to zrobić za pomocą następującego linku: http://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tipons

W jaki sposób chronimy dane osobowe

Edu-Dutch poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanym modyfikacjom. Jeśli masz wrażenie, że Twoje dane nie są bezpieczne lub że istnieją oznaki nadużycia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta lub poprzez info@edu-dutch.com.

Edu-Dutch

Od 2013 roku oferujemy kursy nauki języka niderlandzkiego na różnych poziomach. Od początkujących po przygotowanie do oficjalnego niderlandzkiego egzaminu „NT2 Staatsexamen”. Oferujemy kursy grupowe w różnych lokalizacjach w Holandii, kursy indywidualne i kursy online. Oferujemy również kursy dla pracowników w miejscu pracy (w porozumieniu z pracodawcą).

Zapisz się na nasz newsletter

top